ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΤΗ"

Καλημέρα vapeαλάνια μου,
σήμερα θα ασχοληθούμε με το γνωστό σε όλους πρόβλημα "γλώσσα του ατμιστή" που πιστεύω ότι έχει απασχολήσει κατά καιρούς όλους τους απανταχού ατμιστές. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται από την χρήση του ατμίσματος και ουσιαστικά προκαλεί "ανοσία" στη γεύση. Δηλ. ατμίζεις και δεν αισθάνεσαι καθόλου γεύση από το υγρό αναπλήρωσης.
              Τα περισσότερα προβλήματα που δημιουργεί είναι, πέραν της απώλειας της απόλαυσης του αρώματος από το υγρό αναπλήρωσης που ατμίζουμε, ψυχολογικά μπορεί να μας αναγκάσει να αλλάξουμε υγρό, νικοτίνη ή μέχρι και εξοπλισμό (ατμοποιητή - mod κλπ.) και το χειρότερο να ξανακυλήσουμε στη συνήθεια του καπνίσματος μόνο και μόνο επειδή χάσαμε παροδικά την αίσθηση της γεύσης! Η λύση είναι απλή και δεν πρέπει να ξεφεύγουμε της καλής μας πορείας στο άτμισμα. Πρακτικά ατμίστε σκέτη βάση για μία μέρα ή δοκιμάστε να ατμίσετε υγρό πικρό, π.χ λεμόνι ή μυρίστε κόκκους καφέ...
               Οι γευστικοί κάλυκες στην γλώσσα μας κουράζονται και συνηθίζουν πολλές φορές να αδρανοποιούνται και να προκαλούν το παραπάνω φαινόμενο.
Δεν πρέπει να μας ανησυχεί και ακολουθώντας την πιο πάνω οδηγία μπορούμε εύκολα να το ξεπεράσουμε. Δεν φταίει ο εξοπλισμός μας ούτε το υγρό μας και το να ξανακυλήσουμε στην πιο βρωμερή συνήθεια του τσιγάρου είναι ότι χειρότερο. Βλέπουμε ότι ακόμα και με τις δύσκολες συνθήκες των άδικων νόμων που επιβάλλουν στο άτμισμα υπάρχουν πάντα λύσεις και ξεπερνούμε τα προβλήματα. Πόσο μάλλον στο φαινόμενο της γλώσσας!
Καλή συνέχεια και keep on vaping!
https://www.ecigarettedirect.co.uk/ashtray-blog/2014/03/vapers-tongue.html

Στο link θα το δείτε και στα αγγλικά με περισσότερες πληροφορίες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις